Ambulant hulpverlener

In Groningen en omgeving.

Functie-inhoud:

Ben je een ervaren ambulant hulpverlener die positief kritisch durft te kijken naar zijn cliënten, verwijzers en zichzelf?
GratefulCoaching zoekt een kandidaat die (direct) inzetbaar is als ervaren ambulant hulpverlener. Voor de doelgroep jeugd en jong volwassenen met een psychische hulpvraag, al dan niet gepaard gaande met een LVB.
Als professional heb je ervaring met onderwerpen als bijvoorbeeld ASS , sociaal-emotionele problematiek of multiprobleemgezinnen.

Als ambulant hulpverlener begeleid je één of meerdere cliënten met uiteenlopende hulpvragen. Afhankelijk van je inzetbaarheid en ervaring.
Samen met de cliënt maak je een zorgplan. Hierbij ga je uit van de kracht van de cliënt.
Vanuit je kennis en ervaring krijg je een beeld wat er speelt, en vanuit je vakmanschap kun je de actiepunten ordenen en overbrengen aan de cliënt en haar omgeving.
Door het verder opbouwen van de levenssituatie van de cliënt en de omgeving doet je cliënt positieve leerervaringen op en werken jullie samen met het netwerk aan een goede balans voor de cliënt.

Als ambulant hulpverlener heb je een autonome opstelling, waarbij je samen met de cliënt vanuit een professionele overtuiging keuzes maakt en een koers uitzet. Deze koers kun je op een passende manier toelichten en beargumenteren, zowel mondeling als schriftelijk.

Om een doel te bereiken weet je meerdere gedragsstijlen in te zetten en kun je anderen stimuleren, passend bij hun uitgangspositie en ontwikkelingsmogelijkheden. Je weegt gegevens en mogelijke handelswijzen tegen elkaar af en je trekt logische conclusies als gevolg van een gedegen en een evenwichtige probleemanalyse.
Nieuwe informatie en werkwijzen maak je je snel eigen en je hebt een reflecterend vermogen. Samenwerken en het bewaken van voortgang zijn voor jou vanzelfsprekende eigenschappen. 

Functie-eisen:

 

  • Afgeronde ,relevante Hbo-opleiding aangevuld met ervaring binnen deze doelgroep;
  • Toegankelijke persoonlijkheid met goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • In staat zorgplannen te vertalen naar concreet handelen;
  • Doelgericht en initiatiefrijk, goed in plannen en organiseren;
  • Een pioniersmentaliteit, assertief
  • Het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken spreekt je aan

 

Dienstverband en salariëring:

Het betreft een dienstverband op basis van een oproepcontract met zicht op vaste uren.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Inschaling vindt plaats op opleiding en ervaring.

Informatie:

Interesse ? Mail je C.V. naar info@gratefulcoaching.nl
Bel voor meer informatie naar 085-9021888.

Bekijk alle vacatures