Uitleg sporten

GratefulCoaching,  biedt begeleiding bij het sporten aan kinderen en (jong) volwassenen. Dit kan zowel bij het kunnen uitoefenen van een individuele sport, als het kunnen deelnemen aan een teamsport.

 

Individueel:

U of uw kind wil graag een sport beoefenen, maar merkt dat de trainers niet de juiste deskundigheid hebben, waardoor de kans groot is dat u of uw kind gaat stoppen of er niet aan begint. De medewerkers van GratefulCoaching,  kunnen u of uw kind hierbij begeleiden door bijvoorbeeld samen naar de training te gaan, aanwezig te zijn tijdens de training en u  of uw kind op te vangen wanneer het even niet zo lekker loopt.

Daarnaast kan de medewerker van GratefulCoaching, als onderdeel van de begeleiding, samen sporten met u of uw kind.

 

Groepstraining:

GratefulCoaching verzorgt trainingen voor groepen kinderen/ volwassenen. Onze trainers beschikken over een opleiding die aansluit bij de doelgroep en hebben daarnaast ervaring met het geven van sporttrainingen.

 

 

De sporter heeft een indicatie of als dit nog niet het geval is, kan GratefulCoaching helpen bij de aanvraag. Daarnaast wordt er een zorgplan opgesteld waarin de vraag wordt geformuleerd met de daarbij behorende doelen. Dit zorgplan wordt met regelmaat geëvalueerd.