Individuele ambulante begeleiding

Wij hebben een missie. Wij willen dat iedereen op fijne manier deel kan uitmaken van de maatschappij en zichzelf op zijn eigen manier kan ontplooien, in zijn eigen tempo. Soms is daar een beetje hulp bij nodig. Wij zijn graag dat steuntje in de rug. Je kunt bij GratefulCoaching terecht voor de ambulante begeleiding van (jong)volwassenen. Een ambulant begeleider komt bij je thuis, maar kan als je dat wil ook mee naar een andere plek waar jij moeilijkheden ervaart.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Samen aan de slag

We doen het samen. In overleg met jou wordt een zorgplan op maat opgesteld. Jij bepaalt waar we aan gaan werken en jij bepaalt je eigen doelen. Waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken. Hier gaan we samen doelgericht en planmatig mee aan de slag. Je kunt hierbij denken aan: het aanleren van sociale vaardigheden, het bewaken van grenzen, voor jezelf leren opkomen en keuzes maken.

Sportbegeleiding en paardencoaching

Wij bieden tevens begeleiding door middel van sport en paardencoaching aan. GratefulCoaching vindt een veelzijdige dienstverlening belangrijk. Wij geloven dat we op die manier in staat zijn om begeleiding op maat aan te bieden en zo samen het beste resultaat te halen.

Altijd bereikbaar​

Wij geloven dat zorg zich niet laat sturen en daarom werken wij niet volgens kantoortijden. Wanneer de zorg erom vraagt of als het de zorg ten goede komt, dan zetten wij ook begeleiding in op avonden en/of in het weekend.

Ambulante begeleiding aanvragen?