Missie, visie & kernwaarden

GratefulCoaching is er voor jou. Wij bieden de ondersteuning die nodig is zodat jij het leven leidt dat jij wil en op een fijne manier deel kunt uitmaken van de maatschappij.

 

Voor ons begint dat altijd met kijken naar de mogelijkheden. Wat doe je graag? Wat kun je? Waar ben je goed in? Samen met jou werken we aan vooruitgang. Doelen stellen en deze behalen. Bovenal vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt en durft te zijn en je eigen keuzes kan maken.

 

Onze medewerkers houden van hun vak. Ze leven voor de zorg. Ze doen dagelijks hun uiterste best een veilige haven te creëren waarin jij kunt groeien en het beste in jezelf naar boven kunt halen.

 

Samenwerken vanuit jouw kracht, dat is waar het bij ons om draait.

Kernwaarden

Kracht

Wij geloven in ieders kracht. Vanuit hier gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn.

 

We zetten onze medewerkers in hun kracht om zo ieders kwaliteiten te benutten en continue de beste match tussen cliënt en hulpverlener te kunnen garanderen.

Samen

Onze medewerkers gaan samen met de cliënt op zoek naar het hoogst haalbare. Op hun manier en in hun tempo. Vertrouwen is de basis van iedere samenwerking.

 

Zorg laat zich niet sturen. We doen het samen en daarom staan wij dag en nacht voor onze cliënten klaar.

Veelzijdig

We zijn er voor jong en oud en voor een breed scala aan hulpvragen. Wij geloven in een generalistische aanpak. Zo staan wij in onze kracht.

Missie

GratefulCoaching wil ondersteuning bieden aan zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen die vanwege verschillende oorzaken uit balans zijn geraakt. Hierbij staat centraal dat de cliënt zijn ‘eigen fijne leven’ kan leiden. Wij kijken naar de mogelijkheden van de cliënt en respecteren deze. Daar waar mogelijk neemt de cliënt zijn eigen verantwoordelijkheid, zo houdt hij zoveel mogelijk regie over het eigen leven. 

Visie

De cliënt staat áltijd op nummer één. We gaan op zoek naar zijn kracht en mogelijkheden. We kijken waar hij gelukkig van wordt en wat er bij hem past. Wij geloven erin dat door te benadrukken wat wel kan, de cliënt in staat is (weer) van zichzelf te houden.

 

Wij geloven in een veelzijdige dienstverlening. We zien onszelf als generalistische speler en kunnen om die reden begeleiding bieden aan een verscheidenheid van hulpvragen en hulpvragers. Daar ligt onze kracht en dat is wat we het liefste doen.

 

Wij blijven continu in ontwikkeling. Samen met onze medewerkers onderzoeken we hoe we onze dienstverlening steeds verder kunnen optimaliseren. Wij vinden het belangrijk om ideale werkomstandigheden te creëren. Zo kan iedere medewerker optimale begeleiding verlenen aan de cliënt. Dat is immers waar het om draait. Onze medewerkers zijn vaardig, flexibel, toegewijd en het allerbelangrijkste; ze spreken de taal van de cliënt.

Meer informatie?