zee

Werkwijze

Wil je je aanmelden voor begeleiding van GratefulCoaching? Neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij bellen je vervolgens zo snel mogelijk terug om de vervolgstappen te bespreken.

Intakegesprek

Je bepaalt zelf wie er bij dit gesprek aanwezig is, wel zo fijn. Het doel van dit gesprek is natuurlijk met elkaar kennismaken, maar daarnaast bekijken we wat jouw hulpvraag is en of GratefulCoaching daarbij kan helpen.

Geen wachtlijst

Ben jij enthousiast over GratefulCoaching en kunnen wij passende begeleiding bieden? Dan kan het traject direct starten. Op basis van de intake bepalen we welke ambulant begeleider het beste bij jou past en hij of zij neemt contact met jou op voor het maken van de eerste afspraak. Persoonlijk en efficiënt, daar houden we van. De zorg kan binnen 2 weken na de intake van start.

 

Praktische informatie

Het grootste gedeelte van de communicatie vindt persoonlijk plaats. Onze begeleiders hebben daarnaast ook contact via (beveiligde) e-mail, Whatsapp of telefoon. Privacygevoelige informatie zal echter altijd worden gedeeld in de persoonlijke omgeving van de cliënt in Caren.

 

Via Carenzorgt.nl kunnen cliënten bij hun persoonlijke dossier waar direct toegang is tot zorggegevens zoals het zorgplan, gemaakte afspraken etc. De cliënt bepaalt zelf met wie deze gegevens gedeeld mogen worden. Zo is het mogelijk om de informatie te delen met jouw persoonlijke zorgnetwerk. Dit zorgt voor heldere communicatie en daardoor is goede afstemming mogelijk. De persoonlijke gegevens zijn uiteraard optimaal beveiligd.

Meer informatie?