Rouw- en verliesbegeleiding

Als iemand van wie je houdt, komt te overlijden, als je te maken krijgt met ziekte of wanneer je ouders uit elkaar gaan, kan dit heel ingrijpend zijn. Allerlei gevoelens horen hierbij: boosheid, verdriet, schuld, maar ook onzekerheid, want hoe moet het nu verder? Heb je het wel goed gedaan en is het wel normaal wat je voelt?

Veerkracht

Wanneer je iemand of iets verliest waar je erg aan gehecht was, kom je in een rouwproces. Rouw is een gezonde reactie op dit verlies. Rouwen is niet makkelijk, het vraagt tijd, energie en veerkracht en vaak ook enig begrip over hoe het proces kan verlopen, om jezelf beter te begrijpen. Goede ondersteuning kan hierbij helpen. Praten over je verdriet, het delen met iemand die je werkelijk begrijpt en handvatten krijgen om beter met het verlies om te leren gaan.

GratefulCoaching

Voor ondersteuning bij verlies, kun je bij GratefulCoaching terecht. Onze rouw- en verliesbegeleider is naast ervaringsdeskundige, gecertificeerd in rouwzorg. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Rouw- en verliesbegeleiding​ aanvragen?