Bos 6847780

Individuele ambulante begeleiding

Wij hebben een missie. Wij willen dat iedereen op een fijne manier deel kan uitmaken van de maatschappij en zichzelf op zijn eigen manier kan ontplooien, in zijn eigen tempo. Soms is daar een beetje hulp bij nodig. Wij zijn graag dat steuntje in de rug. Je kunt bij GratefulCoaching terecht voor de ambulante begeleiding. Een ambulant begeleider komt bij je thuis, maar kan als je wil ook mee naar school, een sportclub of een andere plek waar jij moeilijkheden ervaart.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Samen aan de slag

We doen het samen. In overleg met jou wordt een zorgplan op maat opgesteld. Waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken. Hier gaan we samen doelgericht en planmatig mee aan de slag. Je kunt hierbij onder andere denken aan het aanleren van sociale vaardigheden, het bewaken van grenzen, voor jezelf leren opkomen, keuzes maken.

Sportbegeleiding en paardencoaching

Wij bieden tevens begeleiding door middel van sport en paardencoaching aan. GratefulCoaching vindt een veelzijdige dienstverlening belangrijk. Wij geloven dat we op die manier in staat zijn om begeleiding op maat aan te bieden en zo samen het beste resultaat te behalen.

Ambulante begeleiding aanvragen?